Video: 2 Looks 1 Palette | Tarte TARTELETTE IN BLOOM

22 februari 2017 | 2 commentsHey loves! I finally uploaded another One Palette Two Looks video incorporating the Tarte Tartelette In Bloom eyeshadow palette. I've owned this palette for over a year now and it's one of my go-to travel palettes I take with me everywhere I go. Let me know which eyeshadow palette you would like to see in the next one!

2 opmerkingen

  1. Dit is zo een mooi palette he! Zeker een van mijn favorieten! Hele leuke video, de looks zijn echt heel erg mooi geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zoals ik al zei op YouTube, ik zou een look namaken :-) . Ik had gisterenavond mijn verjaardagsfeestje met vrienden en ik heb de cool smokey eyes nagemaakt, héél mooie look! Super look dat je deze video hebt opgenomen :-)

    BeantwoordenVerwijderen