VLOGMAS WEEK 1 | Opening Packages, Bday Party & Christmas Countdown

5 december 2016 | 2 commentsHey loves! Here's my first vlogmas video EVER!! I'm still getting used to vlogging but I think the vlog turned out to be decently interesting haha. If you have any tips for me, definitely let them know in the comments. I hope you enjoy the first week of Vlogmas & definitely be on the look out for the second part next week! I hope you have an amazing December guys!

2 opmerkingen

  1. Leuke vlog! Heel tof idee, met die adventskalender. Misschien doe ik volgend jaar ook wel zoiets voor mijn mama. We wonen niet meer in hetzelfde huis, maar op die manier tellen we samen af naar Kerst :) zou leuk zijn!
    Ik heb Tinsel ook besteld trouwens, mijn allereerste super shock shadow. Ik vind het een héél mooi kleurtje, en die glitters... prachtig :-).
    PS: Ik kan jouw vriendinnen alleen maar gelijk geven over Gent #hometown, hihi!

    BeantwoordenVerwijderen