How I Clean My Makeup Brushes

23 oktober 2015 | 4 commentsHi guys! I just uploaded a new video in which I show you how I clean my makeup brushes. I got a few questions lately on how I personally clean my makeup brushes so I thought it would be better if I just made a video showing you guys. I hope this video was helpful for some of you and feel free to subscribe to my Youtube channel, I would really appreciate it. Have an amazing weekend! 

4 opmerkingen

  1. Really interesting...thx for sharing! have a beautiful weekend! kisses

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Volgens mij is die shampoo heel erg fijn voor je kwasten, ik doe het altijd met zo'n stukje zeep waar ik overheen ga met m'n kwast, werkt ook wel maar dit is beter denk ik

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik gebruik ook babyshampoo, van Zwitsal. Of een stuk zeep inderdaad. En mijn methode is quasi identiek aan de jouwe :-)

    BeantwoordenVerwijderen